ALI BABA DIEREN

ALI BABA DIEREN Shoarma - Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1184 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ali Baba Dieren. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 21:25 Wat slecht....jullie kwaliteit is zo slecht geworden dat jullie een klant kwijt zijn.
8 mei 2022 om 19:53 Eten was lekker, wel lang moeten wachten.
8 mei 2022 om 19:46 Alle bakjes was de curry eruit gelopen .duurde echt lang voor dat het was bezorgd.
29 apr 2022 om 1:20 Ik had kipsnitzel met friet, zoals wel vaker. Dit keer was het allemaal taai en hard. Alsof het eerder al klaar was en opgewarmd was. Ik heb er niets van gegeten. Jammer, ik ben beter gewend van Ali baba.
22 apr 2022 om 19:13 Tweede keer veelte laat. Op de bon staat bereiding 17:30 en bezorging 17:30 maar had het al om 16:30 besteld en komen dan pas om 18:00 Klopt niks van. Ook nog is een stuk duurder geworden. Ik bestel hier niks meer.
20 apr 2022 om 19:04 Erg duur geworden, kwaliteit van het eten gaat achter uit
10 apr 2022 om 20:12 Altijd goed en lekker
10 apr 2022 om 10:49 De prijzen zijn enorm gestegen. €3 meer voor een Calzone pizza en bezorgen kost € 3.50 !! Ik ga naar de concurrent in het dorp
9 apr 2022 om 19:23 Erg duur geworden ten opzichte van een paar weken geleden. De Kapsalon met lamsshoarma is wel drie euro duurder.
2 apr 2022 om 22:58 Duurde lang
1 apr 2022 om 12:05 Vaak besteld hier en over het algemeen tevreden. Echter bij de laatste bestelling een ijzerdraad tussen het vlees aangetroffen. Dit kan natuurlijk absoluut niet!
23 mrt 2022 om 21:22 Heerlijk eten en snel geleverd! Wij zitten weer lekker vol! Zeker een aanrader!